Subify |  Neem een abonnement op een product dat bij jou past

Menu

Wat is Subify

0

Wat is Subify?

Subify is een portaal dat de consument doorverwijst naar producten of services waar op dit moment een abonnement op kan worden genomen. Subify brengt de aanbieder van abonnementen en de consument samen.

Waarom dit initiatief

Allemaal maken we regelmatig mee dat huishoudelijke producten op raken op een moment waarop je je dat echt niet kan veroorloven. Dit kan zijn omdat de winkels al dicht zijn, je geen tijd hebt om nog naar de winkel te gaan of omdat je simpelweg te lui bent om je huis uit te gaan. Onmisbare producten zoals toiletpapierdierenvoeding en zelfs basic t-shirts heb je het liefst altijd op voorraad liggen.

Onze toekomstblik

Bij Subify geloven wij heilig in de opkomende abonnementeneconomie en in het opkomende “product & service subscription” concept. Om een bijdrage te leveren aan deze opkomende trend brengen wij de allerbeste leveranciers samen op één plek die de bezoeker in contact brengt met het huidige aanbod van de markt. Onze visie is bijdrage leveren aan een maatschappij die zich volledig kan focussen op zaken die er echt toe doen, een maatschappij die zich niet voortdurend zorgen hoeft te maken over de voorraad van huishoudelijke producten en dergelijke.

Vandaag de dag wekt het woord ‘’abonnement’’ een negatieve invloed. Wij doen ons best om dit woord een positieve wending te geven. Om het vertrouwen in abonnementen terug te winnen partneren wij enkel met aanbieders die maandelijks opzegbare abonnementen aanbieden.

Partner worden? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.