Subify |  Neem een abonnement op een product dat bij jou past

Menu

Verhuizing soepel laten verlopen

0

Verhuizen kan hartstikke leuk zijn, maar het kan ook een hoop stress opleveren. Je moet er namelijk voor zorgen dat alles goed verloopt. Het is om deze reden belangrijk dat je goed georganiseerd te werk gaat en op tijd begint met het regelen en plannen van de verhuizing zodat alles soepel loopt wanneer de grote dag is aangekomen. Weet je niet hoe je dit moet doen? Lees dan snel verder want in dit artikel bespreken we een paar tips over hoe je ervoor zorgt dat je verhuizing soepel loopt.

Labels

De meeste spullen stop je in dozen zodat ze niet beschadigd raken en het is makkelijker vervoeren. Je moet ze echter in het nieuwe huis gelijk in de goede kamer zetten anders gaat het fout en duurt het extra lang omdat je dan ook nog alles moet uitzoeken. Om deze reden moet je ten eerst per kamer in pakken en ten tweede is handig om alle dozen per kamer te labelen koop stickers en schrijf de kamer op of je kunt ook kleuren labels gebruik, dat je per kamer een kleur hebt bijv. de keuken geef je rood en de woonkamer blauw enzv.

Verhuislift

Al het meubilair moet het oude huis uit en het nieuwe huis in. Dit klinkt makkelijker dan het eigenlijk is, vaak is het zwaar, het is niet de bedoeling dat het beschadigd en kapot gaat. Veel mensen wonen in een woning met meerdere verdiepingen of in een flat en om nou alles de trap af te dragen is niet handig. Dit duurt namelijk lang er is een grote kans dat het beschadigd raakt en het is zwaar werk waardoor je vaker zult moeten rusten, dit neemt ook een hoop tijd in beslag. Je kunt echter makkelijk een verhuislift huren waardoor alles van boven naar beneden gehaald kan worden en andersom.

Categories:   Blog

Tags: