Subify |  Neem een abonnement op een product dat bij jou past

Menu

Tips voor het kiezen van een Alles in 1 abonnement

0

We kunnen niet meer zonder; internet, televisie en telefonie. Wanneer je deze diensten combineert middels een alles in 1 pakket, dan kun je rekenen op korting of enkele extra’s. Echter door het ruime aanbod van providers is het goed mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Want waar moet je nou op letten bij het afsluiten van zo’n pakket? In dit artikel helpen we je een eind op weg!

 

Internet

Bij het kiezen van de juiste internetsnelheid dien je met meerdere factoren rekening te houden. Ten eerste uiteraard je verbruik. Ben je iemand die enkel zo nu en dan iets opzoekt en verder weinig doet op internet? Dan heb je al voldoende aan een internetsnelheid van 8 MB/s. Wanneer je verbruik wat intensiever is doordat je bijvoorbeeld af en toe een filmje kijkt of muziek luistert, dan moet je denken aan een minimale snelheid van 30 MB/s. Wanneer je veel van het internet vraagt doordat je bijvoorbeeld vaak online aan het gamen bent of aan het downloaden, ga dan voor een snelheid van minimaal 50 MB/s. Daarnaast is er nog verschil in een koper of glasvezel verbinding. Bij koper deel je de verbinding (gedeeltelijk) met de buren, terwijl je bij glasvezel een eigen verbinding per huishouden heb, waardoor je een gegarandeerde snelheid hebt. Benieuwd of er op jouw adres een glasvezel verbinding mogelijk is? Via deze pagina kan je een postcodecheck laten uitvoeren.

 

Televisie

In de basis bieden alle providers dezelfde zenders aan. Bij sommige providers krijg je extra zenders wanneer je bijvoorbeeld ook een abonnement voor je mobiele telefoon bij ze afneemt. En uiteraard kan je ook tegen betaling extra zenders ontvangen. Tevens is er nog een verschil in het aanbod aan HD zenders.

 

Telefonie

Telefonie wordt tegenwoordig bijna altijd gratis erbij geleverd, je betaalt dan enkel voor het gebruik. Wanneer je veel naar het buitenland belt dan is het wellicht wel de moeite waard om hier een aparte bundel voor af te sluiten.

Categories:   Blog