Subify |  Neem een abonnement op een product dat bij jou past

Menu

Tips om je seksleven uit de sleur te halen

0

Koppels die lang bij elkaar zijn komen vaak in een sleur als het aankomt op hun seksleven. Dit is voor beiden partijen geen pretje. Jullie worden komen wellicht wel aan jullie behoeftes maar het wordt saai, dus wordt het voorspelbaar dan is het niet leuk meer en gebeurd het steeds minder. Dit is niet goed voor de relatie.

Doorbreek je patronen

Om die sleur te voorkomen moet je je patronen doorbreken, meer energie in de relatie stoppen. Je moet je partner verleiden op nieuwe manieren, met elkaar communiceren is heel belangrijk. Geef aan wat je lekker vindt en wat niet. Geef aan wat je graag zou willen doen zowel op gebied van intimiteit als seksualiteit. Bespreek elkaars fantasieën en behoeften, je partner kan lang niet altijd raden wat je verlangens zijn. Een plus punt is dat je elkaar beter leert kennen door deze af en toe te delen met elkaar. Dit is de eerste stap in het werken aan een nieuwere, spannende en intieme relatie met elkaar.

Speeltjes

Het klinkt heel kinky maar het helpt echt. Vaak worden seksspeeltjes geassocieerd met mensen die singel zijn en geen denderend seksleven hebben dit is echter niet waar. Seksspeeltjes maken je seksleven een stuk spannender. Ga eens samen met je partner naar een sekswinkel of kijk eens samen online, er bestaan heel veel seksspeeltjes zo heb je zweepjes, dildo´s en vibrators, kaarsen met en lage smelt temperatuur. En overleg met elkaar wat jullie zouden willen kopen en uitproberen. Er zijn ook een hoop verschillende condooms, zo heb je extra dunne ander met ribbels er zijn glow in the dark condooms je kun het zo gek nog niet verzinnen en het bestaat. Je kunt hiermee.

Categories:   Blog