Subify |  Neem een abonnement op een product dat bij jou past

Menu

Partner worden

0

Partner worden van Subify abonnementenservice

Subify is een portaal dat de consument op een heldere wijze doorverwijst naar producten waar momenteel een abonnement op kan worden genomen.

Waarom dit initiatief

Als mensen delen we allen vaak dezelfde problemen. Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat bepaalde huishoudelijke producten op raken op een moment waarop je je dat echt niet kan veroorloven. Dit kan zijn omdat de winkels al dicht zijn, je geen tijd hebt om dan nog naar de winkel te gaan of omdat je simpelweg te lui bent om je huis uit te gaan.

Onmisbare producten zoals toiletpapier, tampons en zelfs scheermesjes heb je het liefst altijd op voorraad thuis liggen.

Nu is het met behulp van hedendaagse technologieën mogelijk om dit probleem op te lossen.

Wij van Subify geloven heilig in het “product subscription” concept. Om dit waar te maken brengen wij de allerbeste leveranciers samen in één site die de bezoeker op een heldere wijze doorverwijst naar de aangeboden abonnementen.

Onze toekomstvisie is een maatschappij die zich volledig kan focussen op zaken die belangrijk zijn, in plaats van er voor moeten zorgen dat er voldoende toiletpapier in huis is.

Wil jij ook partner worden van Subify abonnementenservice? Vul dan het onderstaande formulier in.

Partner worden

  • Geaccepteerde bestandstypen: jpg, png, psd.

clueless tinder bio japanese canadian dating sites