Subify |  Neem een abonnement op een product dat bij jou past

Menu

Abonnement op bedrijfsproducten

0

Iemand die een eigen onderneming begint moet met veel dingen rekening houden. Eén van die dingen is het bedenken van een huisstijl en een logo. Dit is vrij lastig, want in Nederland zijn er tal van bedrijven die ook allemaal een eigen logo en huisstijl hebben. Echter is het niet onmogelijk om dit te bedenken, alleen moet daar wel even de tijd voor worden genomen. Waarschijnlijk verdwijnen eerst enkele ideeën in de prullenbak voordat er de definitieve uiteindelijk wordt gekozen.

Wanneer iemand volledig achter zijn eigen logo en huisstijl staat, wil diegene dat ook op allerlei bedrijfsproducten terug laten komen. Er bestaan echter talloze bedrijfsproducten waarop een organisatie zijn of haar logo en huisstijl kan presenteren.  Denk bijvoorbeeld aan pennen, mokken, stickers voor op de auto en vlaggen. Alles bij elkaar maakt het misschien erg duur. Maar daar is een oplossing voor, namelijk een abonnement op bedrijfsproducten. Wat houdt dit in?

Wat is het?

Een abonnement op bedrijfsproducten houdt  in dat iemand korting kan krijgen op het kopen van diverse artikelen die speciaal zijn bedoeld voor organisaties. Steeds meer websites houden zich bezig met het verkopen van pennen, bedrijfskleding of andere attributen waar een organisatie zijn logo en huisstijl terug kan laten komen. Door een abonnement af te sluiten bij deze websites, wordt er bij een grote afname korting gegeven op het totaalbedrag. Wanneer iemand besluit om zijn logo en huisstijl op meerdere attributen te laten bedrukken, kan dit voordeliger uitpakken wanneer dit in één wordt afgenomen bij een abonnement. Bent u al overtuigd?

Categories:   Blog